Recomanació prèvia

Et dono la benvinguda a aquesta web i et recomano que llegeixis la meva política de privadesa. Aquesta descriu la manera en què creixerendigital.cat recull i usa la informació sobre els seus clients, usuaris i subscriptors d’aquest web.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. M’he esforçat a crear un espai segur i fiable.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

INGRID BERNAL NOGUERA ha adequat aquesta web a les exigències de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) i la LSSI-CE (Llei de la Societat de la informació i el comerç electrònic).

Regulacions legals que compleix aquesta política de privacitat

Ingrid Bernal ha adequat aquesta web a les exigències de:

Enviament i registre de dades de caràcter personal

Als efectes del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, INGRID BERNAL NOGUERA, amb NIF: 70354099C, informa a l’Usuari que és titular d’un fitxer de dades de caràcter personal inscrit davant el RGPD (Registre General de Protecció de Dades), en els quals les seves dades queden incorporades i són tractats amb la finalitat de prestar-te els serveis sol·licitats i enviar-te la informació sobre serveis i productes que puguin ser et teu interès.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i realitzar operacions comercials amb INGRID BERNAL NOGUERA.

Així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades en aquest web.

Les dades personals que recull i emmagatzema aquest web estan detallats en l’Avís Legal.

Informació personal que recull aquesta web

Quan un usuari es connecta amb aquest web per comentar un post, enviar un correu al titular, publicar al bloc o subscriure o realitzar alguna contractació de serveis, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable INGRID BERNAL NOGUERA.

Aquesta informació pot incloure la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, informació de pagament i altra informació demogràfica. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada, i emmagatzemats per INGRID BERNAL NOGUERA, només com es descriu en l’Avís Legal i la present Política de Privacitat.

Serveis de tercers que utilitzo en aquesta web

– Hosting: Cdmon, empresa que em proporciona protocols SSL perquè les teves dades romanguin fora de perill dels hackers o d’una altra persona que intenti robar aquesta informació. Consulta aquí la seva política de privadesa.

– Plataforma web: WordPress.org, la política de privacitat pots consultar aquí.

– Proveïdor d’Email Màrqueting: Mailchimp.

Google Analytics.

– Facebook

Els usuaris podran donar-se de baixa en qualsevol moment dels serveis prestats per creixerendigital.cat a la mateixa Newsletter.

En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal, tant al subscriure a aquest blog com a realitzar algun comentari en qualsevol de les seves pàgines i / o entrades, l’usuari consent:

El tractament de les seves dades personals en l’entorn de wordpress acord amb les seves polítiques de privacitat.

L’accés de INGRID BERNAL NOGUERA a les dades que, d’acord amb la infraestructura de wordpress, necessiti l’usuari aportar bé per a la subscripció al bloc ben per realitzar i / o rebre comentaris en el mateix.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals que l’usuari enviï a través d’aquesta web seran incorporades a un Fitxer d’USUARIS DE LA WEB titularitat de INGRID BERNAL NOGUERA i amb domicili a Mossèn Cinto, 8 Bagà (08695) . Aquests fitxers tenen implementades totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD.

INGRID BERNAL NOGUERA no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals per organitzar formacions o realitzar serveis, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a creixerendigital.cat exonerant al Prestador de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició

Els drets dels Usuaris són els següents:

– Dret a preguntar quines dades personals emmagatzemem sobre l’Usuari en qualsevol moment.

– Dret a demanar-nos que actualitzem o corregim de forma gratuïta dades incorrectes o desfasats que emmagatzemem sobre l’Usuari.

– Dret a donar-se de baixa de qualsevol comunicació de màrqueting que puguem enviar-li a l’Usuari.

L’usuari podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través del correu electrònic: info@creixerendigital.cat juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI o equivalent, indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

Acceptació i consentiment

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d’INGRID BERNAL NOGUERA en la forma i per a les finalitats indicades en l’avís legal.

Canvis en la present política de privacitat

INGRID BERNAL NOGUERA es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, creixerendigital.cat no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut en la pàgina web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

T’agraeixo el temps dedicat a llegir aquesta política de privacitat. Davant de qualsevol dubte, pots contactar amb mi a: info@creixerendigital.cat

La Política de Privacitat ha estat actualitzada per darrera vegada el 14-06-2019.

Scroll to Top
Obrir whatsapp
1
Vols que parlem?
Hola, 👋🏻
Com et puc ajudar?