Expertes en marketing digital

Som part de l’equip de marketing

Pensem, analitzem i comuniquem per tu.

Fer créixer el teu negoci és el nostre objectiu i juntes aconseguirem tot allò que ens proposem.

Fem pinya per tenir un equip de marketing complet. Tu aportes informació de dins l’organització i nosaltres de fora. Gràcies a la nostra experiència amb pimes i treballs de marca personal podem comunicar qui ets i què ofereixes al teu públic

El món digital
té estratègies
infinites, es tracta
de trobar
l’adequada
pel teu negoci

xarxes socials @creixerendigital

La venda de productes i serveis és important però, en l’àmbit digital, la confiança generada per la marca és essencial per aconseguir qualsevol acció de marketing que et proposis.

L’ajuda d’un professional de la comunicació i marketing digital farà créixer el teu negoci per mitjà d’una estratègia de marca que projectarà la imatge que desitges. Aconseguir un bon posicionament a internet, ja sigui en cercadors, o treballant la reputació de marca, servirà per diferenciar-te de la competència i fer una gestió professional dels canals de comunicació per connectar amb l’audiència.

reputacio-online

Et trobes en alguna d’aquestes situacions?

 • Estic perdut/uda en les possibilitats del món digital i necessito assessorament professional per transformar el negoci.
 • El dia a dia m’impedeix dedicar-me a les xarxes socials del negoci i busco un professional que defineixi una estratègia i faci la gestió de xarxes profesional.
 • Vull millorar la web corporativa perquè em trobin a internet.
 • Necessito idees de venda per la botiga online, o bé, vull crear una botiga online per vendre per internet.
 • Vull fer publicitat per donar-me a conèixer o aconseguir clients nous.

Ens encanta...

L’anàlisi dels resultats. Conèixer les dades ens genera l’adrenalina necessària per innovar i millorar constantment.

Crear històries que marquen. Mostrar la transparència de les persones, marques i negocis.

Connectar públic i marques per crear vincles indestructibles entre ells, que no serien posibles sense els mitjans digitals.

T'expliquem més coses de l'equip

 • Sóc una observadora al detall i buscadora incessant de novetats.

 

 • Escorpí amb alguna ascendència estranya que fa que no ho sembli. M’encanta formar part d’un equip i crear coses en comunitat per arribar a límits que individualment són impossibles d’aconseguir. Crec que formar part d’una família nombrosa m’ha ajudat.
 
 • El marketing em fa buscar més de mi i posar-me reptes per no estancar-me.
 
 • Treballo per pimes com a professional extern especialista en marketing digital. Conèixer els seus objectius i formar part de moltes famílies i sectors diferents, m’encanta!! Sento que creixo com a professional, i persona, en cada projecte.
 
 • Graduada en Comunicació Corporativa, postgrau de Marketing Digital. Treballar en una agència de maketing i publicitat digital, ha estat el millor entrenament!
 
 • Em considero afortunada dels professionals i amics que m’acompanyen en els projectes digitals.   
 
ingrid-bernal-marketing-digital

Ingrid - La curiosa incansable

 • Tinc la ment oberta a noves idees i experiències i m’encanta treballar en equip. Crec que tothom té algun valor a aportar i entre tots sumem.


 

 • La vida m’ha ensenyat a treure la part positiva de qualsevol situació i aprendre sempre alguna cosa.

 

 • Durant més de 12 anys he treballat de cara al públic en el sector de la bellesa, el benestar i la salut. Això m’ha ajudat a connectar i entendre els clients des d’una vessant més humana.

 

 • Tècnic Superior en Social Media, Community Manager i Copywriter i segueixo en constant formació. El món digital no s’acaba mai i això m’encanta. 
 


 

 • Durant el temps d’oci; a la mínima m’escapo per viatjar, m’endinso en la natura i gaudeixo de la família i els amics. Si és al voltant d’una taula amb un bon àpat i una copeta de vi, sóc la més feliç del món.

 

 • Sóc una apassionada del món digital!!! Vull que sentim plegats aquesta emoció mentre treballem junts, creant nous projectes i veient evolucionar el teu negoci. 
barbara-community-manager

Bárbara - La inquieta somiadora

És indispensable a l’ofi!

Sempre ens acompanya i amb la seva mirada i moviment de cua ens ajuda a desboquejar-nos i ser més creatives.

 🐶

Tula - The Digital Dog

Scroll to Top
Obrir whatsapp
1
Vols que parlem?
Hola, 👋🏻
Com et puc ajudar?