Publicitat Social

Publicitat a xarxes socials

Les xarxes socials estàn en constant evolució i el públic es mou a través d'elles sense buscar res en concret, però sí atent a la informació que s'hi publica. Les accions de publicitat que fan les empreses a través dels mitjans socials han de captar la seva atenció.

Social Ads

Gràcies a la publicitat a xarxes socials la teva empresa pot arribar a impactar a molta més gent que de forma orgànica. La rentabilitat de la promoció de continguts digitals és elevada. 

– Creació d’estratègia de publicitat.

– Optimització dels canals socials de l’empresa.

– Creació d’eines per la gestió de campanyes de publicitat social.

– Optimització de campanyes de publicitat.

– Creació d’anuncis. 

– Analítica de resultats i accions de millora.   

publicitat-a-xarxes-socials

Domina el marketing digital i menja't el món

Fes-te veure per més persones interessades

Fest-te veure per més persones i ofereix el teu projecte. Tant negocis locals com digitals, necessiten tenir una comunicació professional a nivell online. Arribar a un public més enllà dels teus seguidors t’obrirà portes a noves oportunitats i farà crèixer el teu negoci. 

Dades de publicitat online interessants

La inversió de les empreses en publicitat mostra les tendencies del sector. Els negocis ja aposten per invertir en publicitat en mitjans digitals, especialment a Google i Facebook en detriment a mitjans convencionals. Canals on es troba el públic potencial i les empreses poden impactar-los amb informació de valor.

inversio-publicitat

Es preveu que al 2021 la inversió en mitjans digitals superi la publicitat a TV. Per fi les petites i mitjanes empreses es poden permetre invertir alguna cosa en publicitat i millorar la seva visibilitat.

La creació de plataformes de publicitat social facilita la segmentació del públic i democratitza la publicitat per petits inversors.  

Es preveu que al 2021 la inversió en mitjans digitals superi la publicitat a TV. Per fi les petites i mitjanes empreses es poden permetre invertir alguna cosa en publicitat i millorar la seva visibilitat. La creació de plataformes de publicitat social facilita la segmentació del públic i democratitza la publicitat per petits inversors.  

Perquè no passar de 1.000 seguidors a 10.000?

Scroll to Top
Obrir whatsapp
1
Vols que parlem?
Hola, 👋🏻
Com et puc ajudar?